Ik ben Annet Mulder-Dekker.

 

Met veel geduld begeleid ik al vele jaren als leerkracht jonge kinderen in het basisonderwijs in hun ontwikkeling. Om nog beter af te kunnen stemmen op deze doelgroep heb ik een opleiding gedaan om me te verdiepen  in het coachen van kinderen en hun ouders/verzorgers.
En als moeder van drie prachtige kinderen mag ik mezelf rekenen tot ervaringsdeskundige.
Ik houd ervan om op een vriendelijke en rustige manier kinderen spelenderwijs nieuwe talenten in zichzelf te laten ontdekken.
Zonder oordeel luister ik naar verborgen krachten die gebruikt kunnen worden om te komen tot een verdere ontwikkeling. Evenwicht en balans gaan daarin hand in hand.

Tijdens mijn opleiding en ook tijdens mijn werk, heb ik ervaren dat ik ook volwassenen die vast lopen door belemmeringen uit hun jeugd kan helpen met de methoden die ik toepas bij kinderen. Ik zie het als een verrijking van mijn praktijk dat ik ook hen een helpende hand mag bieden.

Met mijn kwaliteiten wil ik samen met jonge kinderen en/of  ouders en volwassenen die in onbalans zijn geraakt, in een veilige omgeving, op zoek gaan naar een nieuwe balans. Gebruik makend van de innerlijke kracht die iedereen bezit.