Het is moeilijk om te zien hoe iemand in de knoop zit met zijn eigen gevoelens en zich niet begrepen voelt. Zeker als het om je eigen kind gaat als ouders. Bij ons kwam al gauw de vraag op; hoe kunnen we hem helpen?? Annet bood voor ons het antwoord. Onze zoon mocht zich lekker thuis voelen bij haar. Wat ze deden en waar het over ging wisten we niet. Dat was tussen hen beide ( dat hoorden we later in de gesprekken met Annet) maar dat hij na een paar bezoekjes aan Annet al thuis kwam uit school en zich sterker en rustiger voelde werd al snel duidelijk. Annet nam alle tijd voor hem, hij kon bij haar terecht en al snel hoorden we van school ook de vooruitgang van hem, hij werd niet meer zo snel boos, hij wist hoe hij er me om moest gaan. 

Als het even niet lukt weet ik zeker dat hij altijd terug kan vallen op Annet, maar dat is nog niet weer nodig geweest. De begeleiding was duidelijk en goed voor hem.

Als ouder is er niks mooier om je kind weer gelukkig en relaxter overal zien heen te gaan. Annet bedankt voor de goede adviezen en begeleiding van onze zoon.